V.V. Sellingen
 

 

Vacature: Hoofdtrainer vv Sellingen,

Voetbalvereniging Sellingen, momenteel uitkomend in de 2e klasse van het zondagvoetbal, is voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze trainer voor het 1e elftal.

De club
Onze voetbalclub heeft een jeugdafdeling, een seniorenafdeling en een damesteam. Naast het feit dat er een fijne cultuur heerst binnen de club, beschikt de club daarnaast ook over een grote groep vrijwilligers en een prachtige accommodatie. Het 1e elftal kent verder een grote supportersschare, die vaak meereist richting uitwedstrijden.

Wie zoeken wij?
De hoofdtrainer zal de trainingen van de A-selectie op de dinsdag- en vrijdagavond verzorgen en het eerste elftal coachen op zondag. De te benoemen trainer is in het bezit van het vereiste diploma (UEFA B/TC-2) en is in staat en bereid om de jonge groep spelers beter te maken en het team verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij?
Sellingen beschikt over zeer goede trainingsfaciliteiten (grasveld en gravelveld voorzien van een lichtinstallatie) en tevens is het hoofdveld voorzien van wedstrijdverlichting. Meer informatie kunt u vinden op de website (www.vvsellingen.nl). Daarnaast bieden wij natuurlijk een passende vergoeding.

Meer informatie of reageren?
Heeft u vragen, neem dan bij voorkeur per email contact op via: arne.tammenga@outlook.com (tel. 06-41275941). Sollicitatie met CV kunnen zowel schriftelijk als per e-mail tot en met 15 januari 2023 worden verzonden aan:

A.Tammenga
p/a Veltkeweg 6
9551 CH Sellingen
e-mailadres: arne.tammenga@outlook.com

 

Nieuws

Feed

29-11-2021, 14:06

Programma

   Meer


28-11-2021, 21:13

Jaarvergadering

Datum: 29-11-2021 Beste leden, Zoals iedereen weet is het helaas wederom niet mogelijk om onze jaarlijkse ledenvergadering te laten plaatsvinden in de sportkantine van v.v. Sellingen. Middels deze mail wil...   Meer


26-11-2021, 21:27

Coronamaatregelen vv Sellingen per 26 november 2021 •

• De basisregels blijven van kracht, waaronder het dringende advies om voor en na het sporten 1,5 meter afstand van anderen te houden. • Bij het betreden van een sportlocatie geldt dat een Corona...   Meer
 

Webshop vvSellingen

De website van vvSellingen is vanaf nu online.
Ga boven in het menu naar "Webshop"
De webshop werkt hetzelfde als een reguliere webshop. U besteld, betaald via iDeal en krijgt de producten thuis geleverd. 
De contacten gaan dan rechtstreeks via Beltona ook voor de retouren.

Klik hier om naar de webshop te gaan